Lillys Sommerhud

Er huden din klar for sommeren?

Det er endelig tegn til vår i luften, og vi går mot lysere tider. Vi har gått gjennom en lang vinter med munnbind og mye skjermtid. Nå er det på tide å gi huden den pleien og boosten den trenger.

Selvpleie
Noe av det viktigste vi kan gjøre for huden er å tilføre fukt og gode næringsstoffer, og beskytte oss mot solskader. I tillegg til å gjøre tilpassede behandlinger i salongen, er det utrolig viktig å bruke gode og riktige produkter hjemme. Produktene du buker hjemmefra vil være med å bidra til å opprettholde resultatene, og vil forebygge mot ytterlige skader i huden.

Rens og eksfoliering
Det er viktig å sørge for å rense ansiktet med et renseprodukt som er tilpasset deg og din hudtype både morgen og kveld. Når du renser huden fjerner du fett, smuss og forurensing. En renset hud vil gjøre den mer mottakelig for de påfølgende produktene; Bruk gjerne en god peeling et par ganer i uken, som fjerner døde hudceller. Det kan ha god effekt å gjennomføre en kjemisk peelbehandling i salongen med jevne mellomrom. Alt dette vil bidra til å redusere grå og gusten hud, som vekker hudens glød.

Fuktighet
Huden vår trives aller best om den får tilført rikelige mengder med fuktighet, samt aktive ingredienser som er tilpasset din hudtilstand. Her hos Lilly`s vil du få hjelp med å finne riktige produkter til din hudtilstand.

Beskytt deg mot solen
Kjære kunder. Det er utrolig viktig av vi husker å beskytte oss mot solen. UV- strålene som treffer oss forårsaker ikke bare hudkreft, men fremskynder også aldringsprosessen i huden betraktelig, gjennom å forårsake skader dypt nede i huden som det vil ta lang tid å reparere. Beskytt deg alltid med solkrem med høy SPF, og påfør i henhold til instruksjonene.

 

Vi ønsker deg en riktig god vår- og sommertid. Nyt solen og varmen!